Sumem esforços perquè Guanyem Barcelona!


sumem

 

Fins avui Guanyem Barcelona s’ha nodrit de petites aportacions voluntàries de persones que col·laboren en el projecte i també de la força dels veïns i les veïnes que ens hem trobat als grups de barri, de la gent implicada als eixos de temàtiques i a les comissions. Hem arribat molt lluny amb molt poc, però ens cal finançament per poder fer créixer el projecte i guanyar la ciutat.

Amb la publicació dels comptes clars, posem a l’abast de tothom la informació sobre els ingressos i les despeses de Guanyem Barcelona. Ho fem en format obert, comprensible i descarregable, gràcies a l’assessorament i ajuda de Cuentas Claras: la ciutadania s’organitza i exigeix una nova manera de finançar els partits polítics i nosaltres volem ser transparents.

Els darrers casos del presumpte finançament il·legal de partits polítics a través de les trames enrevessades/il·legals i el desvetllament de/s tractes de favor d’entitats financeres a dirigents polítics són exemples de l’estat de corrupció sistèmica en què ens trobem. Pensem que aquest modus operandi es pot revertir, amb la implicació de tots i totes, perquè si no ens financen els bancs responsables de l’estat actual de deutocràcia, tampoc no ens podran aturar per transformar la ciutat que volem per viure-hi.

A Guanyem Barcelona volem fer grans coses amb pocs diners. Creiem en les economies sostenibles que depenen de la gent com tu. Perquè de mica en mica s’omple la pica, et demanem que col·laboris econòmicament en la mesura que puguis. Ajuda’ns a fer-ho possible! Fes una donació i col·labora fent créixer Guanyem Barcelona amb la teva aportació!