Res a amagar: #GuanyemLaTransparència!


web-transparencia-apartat

 

Des que el passat més de juny vam presentar el projecte Guanyem Barcelona, hem demostrat que una nova manera de fer política és possible. Una política feta entre tots i totes i al servei de la majoria. Però encara ens queda molta feina per fer. Per poder continuar endavant, per recuperar les institucions i posar-les al servei de les persones i del benestar comú, necessitem també el vostre suport econòmic.

És per això que us demanem una donació en funció de les vostres possibilitats per contribuir a finançar les despeses que acompanyen el desenvolupament d’aquest projecte. Entenem que tot projecte polític que vulgui governar en interès de la ciutadania només ha de treballar amb els recursos que sigui capaç de captar per si mateix, amb autonomia de les entitats financeres que ens han portat a l’actual deutocràcia.

Quan parlem dels comptes, no tenim res a amagar: volem ser transparents en tot moment. Per aquesta raó i gràcies a l’ajut de Cuentas Claras, hem publicat el balanç de les ajudes que rebem i de les despeses que tenim, inclòs l’extracte de comptes de Guanyem Barcelona. La publicació de la comptabilitat respon a la consciència sobre el canvi d’època en el qual ens trobem, marcat per una nova manera de fer política. Volem obeir una ciutadania que determini, exerceixi i supervisi les accions dels organismes públics i dels seus representants. El nostre compromís amb la ciutadania és apostar per la transparència absoluta oferint els comptes clars i en format open data. Guanyem Barcelona neix amb la voluntat de ser una alternativa real a la vella praxi dels grans partits polítics, també pel que fa al finançament.

Per aconseguir guanyar la transparència ens cal molta gent desperta i vigilant. Per guanyar la ciutat, ens cal el vostre compromís: feu una donació!