Guanyem Barcelona organitza una jornada de treball amb els barris i eixos temàtics per traçar les línies comunes de funcionament


La trobada es durà a terme el proper 30 de novembre al Casinet d’Hostafrancs i inclourà tallers de formació, debats i espais informatius

Guanyem Barcelona organitza el proper diumenge 30 de novembre Guanyem Compartint, una jornada de treball amb els barris de la ciutat i amb els eixos temàtics que ja treballen a la plataforma, per traçar les línies comunes de funcionament.

La trobada se celebrarà al Casinet d’Hostafrancs i té com a finalitat posar en comú, des dels diferents barris i eixos temàtics, tot el que s’ha après i generat, amb l’objectiu de compartir aquests recursos, coneixements i eines amb tota la comunitat Guanyem per construir la ciutat. Es tracta, així mateix, d’afavorir un funcionament més obert, integrador i efectiu.

La jornada de treball, que començarà a les 15.30 h amb l’obertura d’inscripcions, estarà basada en tallers de formació, debats i espais informatius on les persones responsables dels diferents eixos temàtics i membres dels grups de barri podran sumar esforços i aprendre els uns dels altres.

La jornada tindrà tres parts: la primera s’enfocarà a realitzar un recorregut per les diverses fites assolides per Guanyem i els propers reptes; la segona tindrà com a finalitat el desenvolupament dels tallers formatius i l’inici de l’activitat en els diferents espais informatius i deliberatius; i finalment, el tancament anirà a càrrec d’Ada Colau, portaveu de Guanyem Barcelona.

Des de Guanyem es veu la necessitat d’organitzar aquesta jornada perquè durant els últims mesos Guanyem Barcelona ha crescut pel que fa al nombre de persones implicades. La plataforma s’ha estès pel territori a través dels grups de barri i ha generat una gran quantitat d’eines de treball en els diferents eixos temàtics.

A l’acte s’espera que hi assisteixin les persones implicades tant als barris com als eixos de treball, que hauran d’inscriure’s a la jornada a través del web de Guanyem Barcelona, on es troba tota la informació.