Guanyem Barcelona obre un nou espai per al diàleg directe amb els seus portaveus


El 16 de novembre Ada Colau, portaveu de Guanyem Barcelona, conversarà i respondrà a les preguntes de la ciutadania a través del canal de AppGree de Guanyem

Barcelona, 14 de novembre de 2014

El proper diumenge 16 de novembre, a les 20 h, Guanyem Barcelona estrena una nova modalitat de comunicació, de proximitat i de diàleg entre diferents persones i grups de Guanyem Barcelona i la ciutadania.

A través del canal de AppGree que Guanyem disposa, la ciutadania podrà dialogar de manera directa amb Ada Colau, portaveu de la plataforma. L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és crear diàlegs, amb preguntes i respostes a les persones convidades en cada sessió.

#GuanyemDialogant, que és com s’ha anomenat a aquest nou format, serà un espai de diàleg en obert, entre ciutadania i diferents parts de Guanyem, des dels seus portaveus als qui participen en els seus eixos temàtics i comissions. És un espai en què la comunicació és bidireccional, d’un a molts com de molts a un.

Amb aquesta nova proposta de participació Guanyem vol anar més enllà d’un format de “ciutadania pregunta i portaveu respon”. Estem convençuts que la ciutadania vol més i millor democràcia, que per aconseguir una democràcia real al segle XXI cal ampliar el protagonisme ciutadà, vinculat a diversos i amplis canals i eines de participació, col·laboració, consulta i diàleg entre la ciutadania, i entre la ciutadania i les institucions. L’ús d’AppGree a Guanyem Barcelona respon a aquesta necessitat, és un pas en aquest camí. Tot i que no serà l’única eina o canal que s’obrirà per mostrar que una nova política és possible i que és possible fer les coses d’una altra manera.

Sobre AppGree

AppGree és una eina de participació digital que permet crear canals de comunicació, participació i sondeig per a la comunitat de persones interessades en,Guanyem Barcelona. Aquesta eina (i d’altres que es presentaran més endavant) complementarà el treball que s’està fent en altres espais de participació, en els barris i des de les comissions de treball. L’estrena del canal de Guanyem Barcelona a AppGree es va realitzar el passat 16 de setembre amb motiu de l’acte Ara toca Guanyar. A dia d’avui més de 2.500 persones s’han donat d’alta al canal d’ AppGree de Guanyem Barcelona.

>> Descarrega’t l’aplicació: app.appgree.com

>> Descarrega’t el manual: www.appgree.com/10-pasos