Guanyem Dialogant


El diumenge que ve, 16 de novembre a les 20h, inaugurem una nova modalitat de comunicació, de proximitat i diàleg entre diferents persones i grups de Guanyem Barcelona amb la ciutadania: Guanyem Dialogant.

guanyem-dialogant-cat

La idea és senzilla: utilitzar el nostre canal d’Appgree per crear aquests diàlegs, amb preguntes i respostes de les i dels convidats de cada sessió de #GuanyemDialogant. Es tracta de crear un espai de diàleg obert, entre la ciutadania i diferents parts de Guanyem, des dels portaveus als participants en els eixos temàtics i comissions.

Volem anar més enllà d’un format de “ciutadania pregunta i portaveu respon” perquè pugui haver-hi “diàlegs entre ciutadans” amb diferents persones, eixos o grups de treball de Guanyem Barcelona. És un espai on la comunicació és bidireccional, tant d’un a molts com de molts a un; un espai de molta gent que parla i que conversa amb molta gent.

Comencem aquest diumenge amb Ada Colau. Així que ja podeu anar pensant les preguntes que voleu fer i el diumenge, a les 20h, us esperem a tots i totes les que vulgueu dialogar amb la nostra portaveu al canal d’Appgree de Guanyem/ i al HT #GuanyemDialogant a Twitter.

Sobre AppGree

Appgree és una eina de participació digital que permet crear canals de comunicació, participació i sondeig per a la comunitat de persones interessades en Guanyem Barcelona.
Aquesta eina (i altres que presentarem més endavant) complementarà el treball que s’està fent a altres espais de participació, als barris i a les comissions de treball.

L’estrena del canal de Guanyem Barcelona a Appgree es va fer el passat 16 de setembre amb motiu de l’acte Ara toca Guanyar. Actualment, més de 2.500 perones s’han donat d’alta al canal d’AppGree de Guanyem Barcelona.

>> Descarrega’t l’aplicació: app.appgree.com
>> Descarrega’t el manual d’Appgree: www.appgree.com/10-pasos