Guanyar preguntant: #GuanyemlaVernedaStMartí


El dimecres 8 d’octubre a les 19 h ens trobarem al Centre Cívic Sant Martí de Provençals (Carrer de la Selva de Mar, 215). Comptarem amb la participació d’Ada Colau, Gemma Tarafa i representants de moviments socials i veïnals del barri.

Les més de 30.000 signatures  aconseguides, la important afluència de gent a les xerrades als barris i la multitudinària trobada del 16 de setembre han demostrat que les ganes de transformació són compartides per moltes persones i que és possible construir una candidatura ciutadana per guanyar les eleccions municipals del maig del 2015. Ara toca seguir sumant esforços per impulsar una autèntica rebel·lió democràtica.

Guanyem preguntant als barris

Per guanyar Barcelona cal la implicació de molta gent. Les propostes de què parteix Guanyem Barcelona no són noves, fa molt temps que les defensen entitats, col·lectius i moviments socials i veïnals de tota mena. És per això que Guanyem vol focalitzar-se en els barris preguntant a tothom que ja hi està organitzat i a tothom que vol canviar les coses. Cal saber què volem canviar i com. Què vol dir guanyar Barcelona? Què vol dir guanyar Sant Martí i la Verneda?

Per trobar respostes a aquestes preguntes i conèixer les idees, propostes, inquietuds i experiències dels veïns i veïnes, el mes de juliol es va encetar una ronda de xerrades al Clot, a Sants, a Nou Barris, a l’Eixample Dret, al Poblenou i a Ciutat Vella. Després de l’estiu les xerrades s’han reactivat amb trobades a Gràcia, a Sarrià, a la Marina, a Sant Andreu, al Guinardó, Horta i ara amb aquesta a Sant Martí. Aquestes trobades són part del procés de validació, ja que pensem que les propostes de Guanyem responen a un sentiment majoritari però també volem comprovar que efectivament és així per organitzar-nos per guanyar Barcelona.

La gran trobada a Cotxeres de Sants del 16 de setembre passat  va tancar la fase de validació i vam donar pas a la segona fase del projecte Guanyem Barcelona: la construcció de la candidatura municipalista. Vam presentar la manera com ens organitzem perquè tots hi puguem participar i també perquè el nostre compromís de transparència en el finançament sigui real. Cada granet de sorra és important per guanyar la ciutat: des dels grups de Guanyem als barris, que ja s’estan constituint a Sants, al Guinardó, al Clot, a Sant Andreu, Gràcia…, fins a les aportacions d’un euro al mes per mitjà de la plataforma Teaming . A més, si no ho heu fet, encara podeu signar el manifest.

És el moment de treballar plegats, d’organitzar-nos i preparar el terreny perquè el proper 25 de maig es transformi en una autèntica primavera democràtica que obri el camí a la rebel·lió ciutadana que ja s’està gestant, que ja està en marxa i que entre tots i totes hem d’aconseguir que sigui imparable.

Us esperem a les xerrades!