Guanyar preguntant: #GuanyemSarrià


El proper dimarts 9 de setembre a les 19 h ens trobarem a la plaça del Consell de la Vila, a Sarrià, i comptarem amb la participació d’Ada Colau, Rai Carreras i Joan Subirats. Les 30.000 signatures aconseguides han demostrat que les ganes de transformació són compartides per moltes persones i que és possible construir una candidatura per guanyar les eleccions municipals del maig del 2015. Ara toca seguir sumant esforços per impulsar una autèntica rebel·lió democràtica.

Guanyem preguntant als barris

Per guanyar Barcelona cal la implicació de molta gent. Les propostes de què parteix Guanyem Barcelona no són noves, fa molt de temps que les defensen entitats, col·lectius i moviments socials i veïnals de tot tipus. És per això que el projecte de Guanyem vol focalitzar-se en els barris preguntant a tothom que ja hi està organitzat i a totes les persones que volen canviar les coses.

Les xerrades van iniciar-se el mes de juliol al Clot, a Sants, a Nou Barris, a l’Eixample Dret, al Poblenou i a Ciutat Vella, i s’han reprès aquest mes de setembre, primer amb Gràcia i ara amb Sarrià. Aquestes trobades són part del procés de validació, ja que pensem que les propostes de Guanyem responen a un sentiment majoritari, però també volem comprovar que efectivament és així per començar a organitzar-nos per guanyar Barcelona.

A partir del dia 16 de setembre una gran trobada oberta tancarà aquesta fase de validació i donarà pas a la segona fase del projecte Guanyem Barcelona: la construcció de la candidatura municipalista.

Properes xerrades “Guanyar preguntant”

Dimarts 9 de setembre: Sarrià
Dimecres 10 de setembre: la Marina
Dissabte 13 de setembre: Sant Andreu
Dilluns 15 de setembre: el Guinardó
Dimecres 17 de setembre: la Verneda

Si no ho heu fet, encara podeu signar el manifest. Us esperem a les xerrades!

Descarrega’t els elements de difusió:

Cartell per publicació al web:

cartell_sarria-web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cartell per imprimir:

cartell_stgervasi_print

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xarxes socials:

TWITTER_Sarria