Guanyar preguntant: #GuanyemSantAndreu


Dissabte 13 de setembre a les 18 h ens trobarem a Sant Andreu, a la plaça d’Orfila. Comptarem amb la participació d’Ada Colau i Marc Martí. Les 30.000 signatures aconseguides han demostrat que les ganes de transformació són compartides per moltes persones i que és possible construir una candidatura per guanyar les eleccions municipals del maig del 2015. Ara toca seguir sumant esforços per impulsar una autèntica rebel·lió democràtica.

Guanyem preguntant als barris

Per guanyar Barcelona cal la implicació de molta gent. Les propostes de què parteix Guanyem Barcelona no són noves, fa molt de temps que les defensen entitats, col·lectius i moviments socials i veïnals de tot tipus. És per això que el projecte de Guanyem vol focalitzar-se en els barris preguntant a tothom que ja hi està organitzat i a totes les persones que volen canviar les coses.

Les xerrades van iniciar-se el mes de juliol al Clot, a Sants, a Nou Barris, a l’Eixample Dret, al Poblenou i a Ciutat Vella, i s’han reactivat aquest mes de setembre, primer amb Gràcia, Sarrià i la Marina i ara amb Sant Andreu. Aquestes trobades són part del procés de validació, ja que pensem que les propostes de Guanyem responen a un sentiment majoritari, però també volem comprovar que efectivament és així per començar a organitzar-nos per guanyar Barcelona.

El dia 16 de setembre una gran trobada oberta tancarà aquesta fase de validació i donarà pas a la segona fase del projecte Guanyem Barcelona: la construcció de la candidatura municipalista.

Properes xerrades “Guanyar preguntant”

Dissabte 13 de setembre: Sant Andreu
Dilluns 15 de setembre: el Guinardó
Dimecres 17 de setembre: la Verneda

Si no ho heu fet, encara podeu signar el manifest. Us esperem a les xerrades!