Guanyar preguntant: #GuanyemHortaCarmel


Divendres 3 d’octubre a les 18 h ens trobarem al Carmel, al Mirador d’Horta, a la Rambla del Carmel amb el carrer Lisboa (sobre el CAP d’Horta). Comptarem amb la participació d’Ada Colau i de persones del barri que pertanyen a diferents moviments socials i veïnals. Les més de 30.000 signatures aconseguides i la multitudinària trobada del 16 de setembre han demostrat que les ganes de transformació són compartides per moltes persones i que és possible construir una candidatura per guanyar les eleccions municipals del maig del 2015. Ara toca seguir sumant esforços per impulsar una autèntica rebel·lió democràtica.

Guanyem preguntant als barris

Per guanyar Barcelona cal la implicació de molta gent. Les propostes de què parteix Guanyem Barcelona no són noves, fa molt de temps que les defensen entitats, col·lectius i moviments socials i veïnals de tot tipus. És per això que el projecte de Guanyem vol focalitzar-se en els barris preguntant a tothom que ja hi està organitzat i a totes les persones que volen canviar les coses.

Les xerrades van iniciar-se el mes de juliol al Clot, a Sants, a Nou Barris, a l’Eixample Dret, al Poblenou i a Ciutat Vella, i s’han reactivat aquest mes de setembre, primer amb Gràcia, Sarrià, la Marina, Sant Andreu, el Guinardó i ara amb aquesta xerrada que engloba els barris del Carmel, la Font d’en Fargues, Horta, la Teixonera, Montbau, la Clota, St. Genís i la Vall d’Hebron. Aquestes trobades són part del procés de validació, ja que pensem que les propostes de Guanyem responen a un sentiment majoritari, però també volem comprovar que efectivament és així per començar a organitzar-nos per guanyar Barcelona.

El dia 16 de setembre una gran trobada  va cloure la fase de validació donant pas a la segona fase del projecte Guanyem Barcelona: la construcció de la candidatura municipalista. Vam presentar com ens organitzem perquè tots puguem participar i també el nostre compromís de transparència en el finançament. Cada granet de sorra és important per guanyar la ciutat: des dels grups de Guanyem als barris, que ja s’estan constituint a Sants, el Guinardó i Sant Andreu, fins a les aportacions d’un euro al mes per mitjà de la plataforma Teaming. A més, les xerrades de presentació als barris continuen: el divendres 3 d’octubre al Carmel i el 8 d’octubre a la Verneda.

Si no ho heu fet encara, podeu signar el manifest. Us esperem a les xerrades!