Guanyar preguntant: #GuanyemGràcia 


Les xerrades als barris de Guanyem Barcelona continuen.

Aquest dimecres 3 de setembre a les 19h ens trobarem a la plaça de la Virreina, a Gràcia.

Comptarem amb la participació d‘Ada ColauGerardo Pisarello i Pep MartíLes 30.000 signatures aconseguides han demostrat que les ganes de transformació són compartides per moltes persones, i ara toca seguir sumant esforços per aconseguir una autèntica rebel·lió democràtica.

Guanyem preguntant als barris

Per guanyar Barcelona cal la implicació de molta gent. Les propostes de què parteix Guanyem Barcelona no són noves, fa molt de temps que han estat defensades per entitats, col·lectius, moviments socials i veïnals de tot tipus. Per guanyar Barcelona cal guanyar tots els seus barris, un per un, amb tothom que ja hi està organitzat, i amb tothom que vol canviar les coses.

Preguntem als barris perquè, després del 15 de setembre, caldrà començar a organitzar-se al territori per guanyar la ciutat. Les xerrades van iniciar-se el mes de juliol al Clot, a Sants, a Nou Barris, a l’Eixample Dret, al Poblenou i a Ciutat Vella, i es reprenen aquest mes de setembre. Aquestes trobades són part del procés de validació, ja que pensem que les propostes de Guanyem responen a un sentiment majoritari, però també volem comprovar que efectivament és així per començar a organitzar-nos per guanyar Barcelona.

 

cartel_gracia-web (1)

Properes xerrades “Guanyar preguntant”

 • Dimecres 3 de setembre: Gràcia
  TWITTER_gracia
  facebook-Gracia (1)
 • Dimarts 9 de setembre: Sarrià
  TWITTER_Sarria

  facebook-sarria

 • Dimecres 10 de setembre: La Marina
 • Dissabte 13 de setembre: Sant Andreu
 • Dilluns 15 de setembre: el Guinardó

Us hi esperem!