Guanyar preguntant: #GuanyemCiutatVella


El proper dissabte 24 de gener a les 11:30 h ens  trobarem a la Pl. Manuel Vázquez Montalbánal  barri de Ciutat Vella. Comptarem amb la participació d’Ada Colau i Gala Pin. Vine i explica’ns què necessita el teu barri!

Les més de 30.000 signatures  aconseguides, la important afluència de gent a les xerrades als barris i la multitudinària trobada del 16 de setembre  han demostrat que les ganes de transformació són compartides per moltes  persones i que és possible construir una candidatura ciutadana  per guanyar les eleccions municipals del maig del 2015. 

Guanyem preguntant als barris

Per  guanyar Barcelona cal la implicació de molta gent. Les propostes de què parteix Guanyem Barcelona no són noves, fa molt de temps que les defensen entitats, col·lectius i moviments socials i veïnals de tota mena. És per això que Guanyem Barcelona es focalitza en els barris preguntant  a tothom que ja hi està organitzat i a tothom que vol que la situació  canviï. Cal saber què volem canviar i com. Què vol dir guanyar  Barcelona? Què vol dir guanyar Ciutat Vella?

Per trobar respostes a aquestes preguntes i conèixer les idees, propostes, inquietuds i experiències dels veïns i veïnes, des del mes de juliol i fins ara s’han organitzat xerrades al Clot, a Sants, Nou Barris, l’Eixample Dret, Poblenou, una primera xerrada a Ciutat Vella, Gràcia, Sarrià, la Marina, Sant Andreu, el Guinardó, Horta-el Carmel, Sant Martí, Sant Antoni, Zona Nord, Poble-Sec, la Sagrera i Trinitat Vella. Amb aquesta segona trobada a Ciutat Vella volem preguntar al barri del Raval què vol dir guanyar el centre de la ciutat.

Des del mes de setembre, en què va tenir lloc la gran trobada a Cotxeres de Sants ens hem concentrat a construir la candidatura municipalista amb la participació de tothom: més de 12 grups de Guanyem als barris i més de 400 persones treballant en els eixos temàtics.  A més, hem posat i validat les bases que han de regir una nova política amb un nou codi ètic i hem demostrat el nostre compromís de transparència en el finançament publicant els comptes clars en un format obert i accessible per a tothom. 

És el moment de treballar conjuntament, d’organitzar-nos i preparar el  terreny perquè el proper 25 de maig es transformi en una autèntica primavera democràtica que obri el camí a la rebel·lió ciutadana que ja  s’està  gestant, que ja està en marxa i que entre tots i totes hem  d’aconseguir que sigui imparable.

Us esperem a les xerrades!