Eixos temàtics


Des dels eixos temàtics de Guanyem Barcelona ens hem preguntat què vol dir guanyar Barcelona, quina ciutat somiem, per quina Barcelona val la pena lluitar, quina és la situació actual i quines propostes cal fer per avançar cap a aquesta ciutat que volem. 

Som moltes les persones que, des de fa mesos, ens trobem periòdicament per debatre propostes i construir, a poc a poc i des de baix, la ciutat que somiem per viure-hi. Fem reunions periòdiques presencials, converses en línia, jornades de treball, debats, trobades; compartim les conclusions al plenari, a la coordinadora, amb les comissions i als barris, i les integrem en els documents marc que trobareu en aquesta pàgina. 

64270_1544392022443868_8198923699781036660_nEls eixos els formem persones que treballem, des de fa molt temps, sobre temàtiques sectorials a organitzacions socials, a la universitat, a l’administració, però també som persones que, interessades en aquestes temàtiques, hi aportem la nostra visió del dia a dia de la ciutat. A més, per ampliar els mecanismes de participació ciutadana i tenir en compte una visió de conjunt de tota la ciutadania hem utilitzat eines de debat en línia, com el canal d’Appgree de Guanyem, tallers de diagnosi amb agents especilitzats en els diferents sectors, reunions amb personal que ja treballa als serveis municipals i jornades de treball de tot Guanyem. Per altra banda, estem constituint coordinadores especialitzades per concretar, ampliar i millorar les propostes que presentem, tenint en compte les condicions pressupostàries i legals.

Les propostes que presentem estan recollides en uns documents marc corresponents a cada eix temàtic de Guanyem Barcelona. Són documents que descriuen la situació actual de la ciutat i defineixen la ciutat que volem, des de la perspectiva de cada eix. D’aquesta manera, hem volgut identificar els punts bàsics i compartir-los per, així, continuar caminant cap a la construcció col·laborativa d’una proposta de ciutat, d’aquesta ciutat que somiem

Documents

Si teniu aportacions, reaccions o informació complementària, no dubteu a escriure’ns a continguts.guanyem@gmail.com.