Guanyem obre un canal de participació en Appgree


Presentem el canal de Guanyem Barcelona a Appgree

>> Descarrega’t l’App:  app.appgree.com

>> Descarrega’t el manual d’Appgree: www.appgree.com/10-pasos

Creiem que és realment important ampliar els mecanismes de participació per una democràcia real a l’alçada del segle XXI

Appgree és una eina de participació digital que permet crear canals de comunicació, participació i sondeig per a la comunitat de persones interessades en Guanyem Barcelona.

Aquesta eina (i altres que presentarem més endavant) complementarà el treball que s’està fent a altres espais de participació, als barris i a les comissions de treball. 
És important que tots els que vulguin proposar, dialogar i aportar en la construcció de la Barcelona que volem, es baixin l’aplicació al seu telèfon mòbil o ordinador i es registrin. Per a més informació podeu descarregar-vos el manual d’Appgree aquí www.appgree.com/10-pasos

Guanyem i Appgree han arribat a un acord que assegura la privacitat de les dades dels usuaris. Així mateix, no permetrà la publicitat de tercers, únicament la promoció d’informacions d’Appgree.

L’acord inclou, a més, l’elaboració d’aquí a final d’any d’un calendari d’alliberament de part del codi de l’aplicació, que permetrà a la comunitat de programadors reutilitzar parts de la tecnologia per a nous usos.

photo58599932947441579