16 de setembre: Ara toca guanyar!


Ara que més de 30.000 persones ja han validat amb la seva signatura la proposta de Guanyem Barcelona i molts han participat a les xerrades als barris, ha arribat el moment de passar de la proposta a l’acció. El proper 16 de setembre a les 19 h us convidem a una gran trobada a les Cotxeres de Sants per començar a organitzar-nos i decidir com guanyar Barcelona de manera real i concreta.

Aquest acte, que difonem amb un cartell dissenyat per l’il·lustrador Miguel Gallardo, ens ha de servir per inaugurar una nova manera de fer política. La presentació estarà acompanyada d’uns plafons explicatius on els equips de treball de Guanyem compartiran la feina que s’ha anat fent fins ara i explicaran com es pot participar en el projecte, tot donant l’oportunitat als veïns de la ciutat d’informar-se i intercanviar idees d’una manera més informal: presencialment i també amb una aplicació per a dispositius mòbils.

Flyer 16-9 Gallardodef1

Ara toca guanyar!

Ha arribat el moment que tots els que creiem en una Barcelona més democràtica, participada per la ciutadania i que preserva i enforteix els seus béns comuns ens unim per prendre la ciutat a aquells que la tenen saquejada, que l’han confós amb la seva empresa familiar i la governen posant els interessos públics al servei dels interessos privats d’uns quants.

Ara toca guanyar! Amb aquesta trobada comença la confluència per la construcció de la candidatura municipalista. Els ciutadans i les ciutadanes ens trobarem per començar a treballar, posar en comú les idees recollides des dels barris i definir els nostres objectius i la nostra manera de fer per plantar cara a la màfia i guanyar Barcelona.

Perquè ara toca guanyar preguntant i implicant-se per anar al fons de les qüestions de la nostra ciutat que ens inquieten i que reclamen la nostra implicació com a ciutadans. Ara toca guanyar la ciutat amb un codi ètic consensuat per posar fi als privilegis dels que l’han governat fins ara. Ara toca guanyar passant a l’acció per fer una ciutat més humana, fent fora els poders fàctics que la governen. Ara toca guanyar organitzant-nos per fer la ciutat més democràtica, amb mecanismes que garanteixin la transparència a les institucions i la participació de tothom per recuperar la ciutat. Tenim una democràcia per conquerir i som molts que estem convençuts que guanyarem si som capaços d’ajuntar-nos amb un pas decidit de veïns, ciutadans, moviments socials i forces polítiques a l’espai de confluència que necessitem.

Per tot això et convidem a venir el dia 16 a les Cotxeres de Sants (c/ Sants 79, metro Plaça de Sants), perquè per fer aquesta veritable revolta democràtica cal la teva participació, cal la participació de tothom!

#AraTocaGuanyar!

Encara podeu signar el manifest!